Contact & Samenwerkingen

Deel jouw ervaring

Babes Wandering Abroad is altijd opzoek naar vrouwen die graag hun verhaal en ervaringen zouden willen delen over het werken, wonen of studeren in het buitenland. Alle informatie die jij zou willen delen is meer dan welkom!

Dus zou jij graag jouw verhaal willen delen, en andere vrouwen hiermee willen helpen en inspireren? Stuur dan een mailtje naar mail@babeswanderingabroad.nl of stuur ons een berichtje via Instagram.

Samenwerkingen en bedrijven

Babes Wandering Abroad is een online platform voor vrouwen die graag in het buitenland willen gaan werken, wonen of studeren. Op babeswanderingabroad.nl vind je tips en tricks, verhalen en ervaringen van andere vrouwen in het buitenland.

Babes Wandering Abroad is het perfecte platform voor bedrijven die hun producten of services onder de aandacht willen brengen. Wij staan dan ook open voor inspirerende samenwerkingen met bedrijven. De samenwerkingen kunnen variëren van online content op social media of advertenties, tot blog posts en campagnes. Wij staan open voor suggesties, zolang dit aansluit bij ons publiek en binnen onze visie past.

Benieuwd naar meer informatie, of geïnteresseerd in een samenwerking, stuur dan een mailtje naar mail@babeswanderingabroad.nl.

Vragen en opmerkingen

Heb je een brandende vraag, wil je iets te weten komen of heb je ergens een opmerking over? Stuur dan gerust een mailtje naar mail@babeswanderingabroad.nl, stuur ons een berichtje via Instagram of vul het contact formulier aan het einde van de pagina in.

Contact formulier